Porkkalan koulutus- ja kenttätyöleiri 2020

Sitova ilmoittautuminen Porkkalan koulutus- ja kenttätyöleirille aikavälillä 27.6. - 5.7. 2020

Leirimaksu 25€ per päivä sisältäen ateriat, paineilmatäytöt ja venekuljetukset.

Valitse sinulle sopivat päivät ja täytä muut tiedot:

Rakennusleirillä pääpaino on tärkeimpien tutkimusalueiden valmistelussa kuten kiinnityspoijujen ja -ankkureiden asentamisessa jne. Samalla kuitenkin myös sukelletaan ja vedetään mm. laineja kohteille.
Varsinaisella koulutus- ja tutkimusleirillä pääpaino on tänä vuonna ajoitusnäytteiden ottamisessa paineilmaporalla. Lisäksi harjoitellaan meriarkeologisia kenttätyömenetelmiä, tarkkuusinventointia UWIS-järejstelmän avulla, vedenalaisen kohteen 3d-mallintamista videokuvauksen ja fotogrammetrian avulla. Torstaina iltapäivällä pidetään sidosryhmätilaisuus, jossa esittelemme toimintaamme mm. medioille ja viranomaisille jne.
Lauantaina 4.7. pidetään avointen ovien päivä sukeltajille, jotka haluavat tulla tutustumaan puistoon opastetusti. Sunnuntai 5.7. kerätään varusteet kasaan ja puretaan leiri sekä kuljetetaan tavarat takaisin varastoihinsa. Apua tarviaan myös Espoon/Helsingin päässä.
sukellusta
Henkilökohtaisia haasteita joita meidän tulisi mahdollisuuksien mukaan huomioida kuten ruokavalio, lääkitys, esteellisyys tms.
Mitä toiveita sinulla on leirin ohjelmaan, toteutukseen tai osallistumiseen liittyen? Onko joku sukelluspari tai porukka, jonka kanssa haluat toimia?
Mitä muuta meidän pitäisi tietää sinusta tai käytössä olevista resursseistasi?