Ajankohtaista

17 Joulukuu '21
Seuran pikkujoulut ja joulukuun klubi-ilta Helsingissä. Ilmoittaudu täällä
? Maaliskuu '22
Seuramme on mukana Suomen Akatemian, Tieteellisten Seurojen Valtuuskunnan ja Opetus- & Kulttuuriministeriön tutkitun tiedon teemavuoden huipentumistapahtumassa.
7 Joulukuu '21
Fotogrammetrian peruskurssi aina kuvaamisesta mallin julkaisemiseen seuran mallinnuspalvelua hyödyntäen.
26? Maaliskuu '22
Seuraava meriarkeologian peruskurssi pidetään maaliskuussa 2022, mutta alustava ilmoittautuminen on jo auki ja muistutamme asiasta lähempänä. Osallistuminen onnistuu myös etänä.
28 Lokakuu '22
Seuran kaikille avoin syyskokous, jossa valitaan uusi hallitus, päivitetään sääntöjä ja esitellään Meriarkeologinen Instituutti -hanketta.
30 SYYSKUU '21
Seuramme kauden 2021 kenttätöiden tulosten avoin esittely medialle ja yleisölle. Varaa paikkasi täältä.
27.-31. Elokuu '21
Vuotuinen Saaristomeren tutkimusmatka sään sallimille kohteille kuvaamaan ja näytteistämään hylkyjä.
?? Jokukuu '21
Seuramme järjestää yhteistyössä Viikinkiajanlaiva ry:n kanssa NAS part 3 koulutuksen tervan valmistamisesta. Koronan takia tapahtumaa on siirretty toistaiseksi tuntemattomaan ajankohtaan.
8 Heinäkuu '21
Tervetuloa tutustumaan meriarkeologisiin kenttätöihin Porkkalan Hylkypuistossa torstaina 8.7.2020 klo 10:00 alkaen. Ilmoittaudu täältä, jotta osaamme suunnitella kuljetukset.
3.-11. Heinäkuu '21
Heinäkuun kenttätyöleirin osallistujainformaatiota kuten tehtävälista, alusten miehitys, leirikirjeet sekä edellisen leirikokouksen nauhoite. Myös ilmoittautuminen onnistuu täältä.

Pages