MAS-jäsenkirje 1/2024

Terve,

Vaikka takatalvi vähän kiusaa, niin kohti kesää tässä mennään ja veneilykausi on ainakin etelässä avattu jo melkein kuukausi sitten. Tässä kirjeessä on taas paljon tiedotteita tulevasta toiminnasta (HUOM! Toukokuun tutkimusmatka alimpana), mutta ensin muutama yleinen asia:


Seuraa seuraamme somessa
ja
"jaa" kampanjoitamme

Monet yhdistykset keräävät vuosittain merkittäviä summia somealustojen kautta yksityishenkilöiden lahjoituksina. Seuraa siis MAS:in someprofiileja ja jaa postauksiamme - ainakin kampanjapostauksiamme. MAS on erittäin hyvämaineinen ja vakavasti otettava hyväntekeväisyysjärjestö eli kampanjoitamme kyllä kehtaa jakaa!
https://www.facebook.com/meriarkeologia
https://www.linkedin.com/company/maritime-archaeological-society-of-finl...
https://www.instagram.com/meriarkeologia/


Tekemistä tekijöille

Kuten jo monessa jäsenkirjeessä on todettu, niin vapaaehtoistyöllä pyörivä seura tarvitsee uusia vapaaehtoisia. Jos hallituksen kokoukset ei nappaa, niin ei hätää, kyllä seurassa on paljon "hallituksen ulkopuolista" tekemistä nettisivujen ja somen tai lehdistösuhteiden hoitamisesta aina leirien suunnitteluun ja erilaisten puistohärveleiden tai näytteiden oton toteuttamiseen. You name it - we got it - tai jos ei ole, niin tehdään yhdessä. Laita ihmeessä replyä mas@mas.fi jos voisit uhrata aikaasi seuramme ja tieteen hyväksi.


Seuran Toimintakertomus on ilmestynyt

Ainoa säännöllinen julkaisumme eli seuran toimintakertomus vuoden 2023 toiminnasta on taas ilmestynyt ja löytyy seuran sivuilta: mas.fi/seura/dokumentit kuten aiempienkin vuosien toimintakertomukset. No on se tässä liitteenäkin, jottei tarvitse vaivautua klikkaamaan kuin kerran. 20 sivua henkeäsalpaavaa toimintaa


Uusi jäsenrekisteri ja -laskutus FloMemberissä

Kuten sähköpostia tai Signaryhmiämme seuraavat ovat saattaneet jo havaita, niin olemme siirtäneet jäsenrekisterin ja laskutuksemme FloMemberiin Rokan Hannun rakentamana ja 5-Feet-Networksin sponssamaana. Tämä tarkoittaa, että jäsen-, leiri- ja osallistumismaksut kannattaa maksaa mieluummin nopeammin kuin hitaammin, koska "tietokone" ei unohda, vaan kiusaa sinua perintälaskuilla ikuisesti
Tarkista jäsentietosi täällä: https://edge.flomembers.com/suomen-meriarkeologinen-seura

 

sitten

TULEVAA  TOIMINTAA:

(Osa tulee jo ASAP)


Toukokuun klubi-ilta ja matkakokous Suomenlinnassa

Aika: Tiistaina 14.5.2024 klo 18- ja lautta lähtee Kauppatorilta 17:20
Paikka: Kurttiini Hamilton Polheim, Suomenlinna B 20 E (Tullimuseon yläkerta)
Lisätiedot:https://mas.fi/fi/ajankohtaista/tapahtumat/toukokuun-klubi-ilta-ja-matkakokous


Suomen meriarkeologinen seura sukelluttaa hylkyihin Navigate messuilla!

Aika: 15-16. toukokuuta 2024Paikka: Turun messukeskus
Asia: Messuvieraat pääsevät sukeltamaan Itämeren historiallisiin hylkyihin Meriarkeologisen seuran esitellessä toimintaansa!
Lisätiedot: https://mas.fi/fi/ajankohtaista/tapahtumat/mas-mukana-navigate-messuilla


Ajoitusseminaari Tieteiden Talolla

Museovirasto järjestää yhteistyössä Suomen meriarkeologisen seuran kanssa seminaari-illan dendrokronologisen- ja radiohiiliajoituksen soveltamisesta hylkyjen ja muiden puumateriaalia sisältävien arkeologisten kohteiden ajoittamisessa.
Aika: torstai 23.05 klo 17.15–19.45
Paikka: Tieteiden Talo, sali 104 (ensimmäinen kerros)
Lisätiedot: https://www.mas.fi/fi/ajankohtaista/tapahtumat/ajoitusseminaari


Meriarkeologian kenttätyökurssi

Seuramme järjestää viikonloppuna 1.-2. kesäkuuta 2024 kaksipäiväisen meriarkeologian kenttätyökurssin eli "NAS Part-1" pääkaupunkiseudulla.
Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen kotisivulla: https://mas.fi/fi/ajankohtaista/tapahtumat/meriarkeologian-kenttatyokurssi


Kesän 2024 tutkimusmatkat ja -leirit

Seuramme tutkimusmatkat ja kenttätyöleiri suuntaavat tänä vuonna itään ja länteen. Ilmoittautuminen on nyt auki kaikkiin kesän tapahtumiin ja toukokuun tutkimusmatkalle ilmoittautumisella on jo kiire!
Lisätiedot ja ilmoittautuminen täällä: https://mas.fi/fi/ajankohtaista/tapahtumat/kesan-2024-tutkimusmatkat-ja-leirit

 

TERVETULOA mukaan toimintaan eli "your membership fee at work" niin kuin Amerikan poliisit sanoo ;-)

Share