Hylkysukeltamisen ja meriarkeologian miniseminaari + vuosikokous

To 25.3.2021 klo 18 alkaen kaikille avoin miniseminaari

- Badewanne kertoo mm. kasuunin hylyn tutkimuksista ja muista löydöistään.

- Meriarkeologi Riika Alvik kertoo mm. kuuluisan Börstön hylyn uutta tarinaa

- Meriarkeologisen seuran viime vuotisia tutkimuksia ja tutkimustuloksia.

Tilaisuuden avaavat Juha "Roope" Flinkman ja Jouni Polkko Badewanne tutkimussukkellustiimistä aiheellanm "Badewanne explorations, kolmattakymmentä vuotta meriarkeologiaa - ja 17 vuotta Aku Ankka hylyn tutkimuksia". Siitä jatkaa meriarkeologi Riika Alvik esityksellä Borstö I:stä St. Mikaeliksi ja takaisin; vanhaa tietoa uudelleen tulkittuna ja myös uusia oivalluksia. Esitys pohjautuu Riikka Alvikin väitöskirjatutkimukseen, jossa Borstön hylky on yksi tärkeimmistä ja runsaimmista lähdeaineistoista. Lopuksi esittelemme vielä Meriarkeologisen seuran omia kettätutkimuksia ja niiden tuloksia viime vuodelta.

Ja klo 19:30 alkaen seuran sääntömääräinen vuosikokous

Käsitellään sääntömääräiset asiat kuten vuoden 2020 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen hyväksyminen sekä vastuuvapauden myöntäminen edelliselle hallitukselle. Lisäksi hallitus esittelee alustavan suunnitelman meriarkeologisen instituutin perustamiseksi. Myös vuosikokous on kaikille avoin, tosin äänioikeus on vain seuran jäsenillä.

Molemmat tilaisuudet pidetään luonnollisesti etänä, Teams-linkki: Click here to join the meeting

Huom: suljethan webkamerasi, jotta kaistanleveys riittää esiintyjille ja pidät mikrofonisi suljettuna kunnes keskusteluosuus alkaa.

Share