Kenttätyöleirin info ja materiaalit

Vuoden 2021 kenttätyöleirin informaatio ja materiaali

Leiri pidetään tuttuun tapaan Porkkalassa 3.-11.7. Leiri noudattelee pitkälle viime vuotista kaavaa, paitsi että tukeudumme suosiolla Porkkala Marinin laituriin joka yö => mukaan pääsee aamuisin ennen klo 9:00 tai pois viimeistään 20:00. Yöpyminen tapahtuu seurojen tukialuksissa: Dekossa, Maijassa tai Stellassa. Leirin alku on kohtalaisen täynnä, mutta tiistaista 6.7. eteenpäin leirillä on vielä tilaa muutamalle sukeltajalle. Leirin tehtävät jakaantuvat useammalle eri hylylle kuin aiempina vuosina ja pitävät sisällään niin puiston rakentamista kuin hylkyjen kuvaamista ja ajoitusnäytteiden ottoa. Ilmoittautuminen päättyy 2.7.2021. Leirin kustannukset osallistujille ovat 30€ per kokonainen leiripäivä, sisältäen majoituksen, ruoan, paineilman ja sähköä valojen/kameroiden lataamiseen. Vakuutusten ja vastuiden takia leiriläisten pitää liittyä seuran jäseniksi (liittymis- ja jäsenmaksu yht. 40€) mutta jos jäsenyys rupeaa leirin jälkeen ahdistamaan, niin seurasta voi erota ilman seurauksia.

Koronan takia on itsestään selvää, että leirille voivat osallistua vain täysin oireettomat ja vähintään 14 vrk ennen leiriä altistumattomat ja vain Suomessa oleskelleet henkilöt. Leirillä pyritään minimoimaan keikki tartuntariskit noudattamalla korostettua hygieniaa ja majoittumalla aina samoissa ryhmissä.

Leirille saapuminen joko omatoimisesti Porkkalan Merisatamaan (Porkkala Marin) tai leirin tukialuksilla Helsingistä, Espoosta tai Jussarön suunnasta. Leirillä on myös media/vierailupäivä Torstaina 8.7.2021 jos haluat tulla tutustumaan toimintaan vain päiväksi. Ota silloin (kuten muissakin kysymyksissä) yhteyttä leirin projektipäällikköön: Markku Luoto (Puh. 0408449511, puheenjohtaja@mas.fi) niin sovitaan aikatauluista.

Ilmoittautuminen: MAS 2021 kenttätyöleirille vain ja ainoastaan nettilomakkeella: https://mas.fi/fi/kesa2021ilmo

Tehtävälista: https://mas.mikrojebe.fi/Dokumentit/Leiri2021/Teht%C3%A4v%C3%A4lista_v2.3.xlsx

Osallistujat ja vastuuuhenkilöt: https://mas.mikrojebe.fi/Dokumentit/Leiri2021/MAS_2021_leirin_osallistujat%2Bstaabi.xlsx

Leirikirjeet: PDF iconmasleiri2021leirikirje1_.pdf

Edellisen leirikokouksen nauhoite:

Leirin Signal-ryhmä: https://signal.group/#CjQKIAKkhgkOS8NjbGQ8lBPR2Orxh6OVaXa9OUGWHcdIimulEhCovHSAgZ9JEHXUrCMEZWHw

tai lue alla oleva QR-koodi matkapuhelimellasi:

Share