Kenttätyöleirin yleisöpäivä

Tutustumaan Porkkalan Hylkypuiston tutkimuksiin?

 

Pidämme kaikille avoimen yleisöpäivän lauantaina 4. heinakuuta klo 9-18 Porkkalan Träskön pohjoislahdella.

Suomen meriarkeologinen seura on tehnyt Porkkalan alueella hylkytutkimuksen kenttätöitä jo useana vuonna. Tänä vuonna laajennamme puistoa uusille kohteille ja ajoitamme monia hylkyjä puunäytteiden avulla. Yleisöpäivässä kerromme toiminnastamme ja puiston hylyistä. Halutessaan vierailijat voivat saada myös opaan puiston hylyille sukeltamiseen. ROV:in avulla myös pinnasta näkee pohjalle.

Jos olet kiinnostunut sukeltamaan puistossa tai vierailemaan tutkimusaluksillamme 4.7.2020, ota yhteyttä mas@mas.fi viimeistään 3.7.2020. Mahdollisuuksien mukaan voimme järjestää venekyydin Porkkalan Merisatamasta eli Porkala Marinista. 

Toki voit tulla Träsköhön omallakin paatilla, mutta tarkkaile toimintaamme! Jos aluksilla on sukeltajalippu eli signaalilippu "A" liehumassa - älä tule 100m lähemmäksi, ennen kuin olet ottanut VHF:n kanavalla 16 yhteyttä "Meriarkeologinen seura" -kutsulla. Samalla nimellä löytyy myös ryhmäkutsu. Jos aluksessasi ei ole VHF-puhelinta, soita 040 844 9511 ja pyydä lähetymislupaa.

Tervetuloa!

Share