Kesän 2022 kenttätyöleirit ja tutkimusmatkat

MAS:n tutkimusmatkat Saaristomerelle ja Porkkalan sekä Suomenlinnan kenttätyö- ja koulutusleirit.

Toukokuun 27.- 30. Saaristomeren I tutkimusmatka

Kesäkuun 11.- 12. IKUWA7 tutustumismatkat Porkkalan Hylkypuistoon

Heinäkuun 2.- 10. Porkkalan kenttätyöleiri

Elokuun 1.- 12. Suomenlinnan kenttätyö- ja koulutusleiri

Elokuun 26.- 29. Saaristomeren II tutkimusmatka

 

Tutkimusmatkoilla on tarkoitus saattaa loppuun Borstön hylyn fotogrammetrinen kuvaaminen ja aloittaa Vrow Marialla vastaava projekti. Jos sää ei mahdollista pääkohteilla työskentelyä, tehdään inventointia ja kuvantamista muilla ulkomeren kohteilla.

IKUWA7:n tutustumismatkoilla Porkkalan Hylkypuistoon tarjoaan ulkomaisille vieraillemme mahdollisuus tutustua puistotettuihin hylkyihimme kohteen tuntevan MAS-oppaan mukana.

Porkkalan kenttätyöleirillä viimeistellään puistotettavia kohteita opaskyltein ja poijuin, sekä otetaan lisänäytteitä niitä vaativilta kohteilta.

Suomenlinnan kenttätyö- ja koulutusleirillä avustetaan "Veteen Vajonneet" projektin kaivauksia Suomenlinnassa ja opetellaan mm. ejektoripumpun hyödyntämistä kaivauksissa.

Kaikkiin tapahtumiin tarvitaan paljon vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin niin pinnalla kuin pinnan allakin. Ilmoittautuminen avautuu maaliskuussa ja siitä tiedotetaan avoimesti seuran viestintäkanavissa. Ensimmäiset suunnittelukokoukset pidetään heti huhtikuun alussa kun jäiden lähtö ja alusten vesillelaskuaikataulut ovat selvillä.

 

Share