Merihistorianpäivät

 

MERIHISTORIANPÄIVÄT  VERKOSSA  18-19.3.2022

Valtakunnalliset 11. Merihistorian päivät järjestetään tänä vuonna kaikille avoimena ja ilmaisena verkkotapahtumana. Tapahtumaa isännöi Rauman merimuseo yhteistyössä Suomen merihistoriallisen yhdistyksen ja Suomen meriarkeologisen seuran kanssa. Tiedossa on paljon kiinnostavaa ohjelmaa, jota voi seurata etäyhteydellä mistä vain. Tilaisuudesta tehdään videostriimaus ja osallistujilla on chatin kautta mahdollisuus osallistua omilla kommenteillaan. 

Päivien teemana on “Biografia - ihmiset ja esineet” ja monipuolisesta esitelmäkattauksesta löytyy aiheita niin merihistoriallisesta kuin meriarkeologisista teemoista kiinnostuneille. Voit tutustua merihistorian päivien ohjelmaan tästä linkistä. Ohjelma on alustava, ja muutokset ovat mahdollisia. 
 
Tapahtuman yhteydessä pääsee myös virtuaalivierailulle Rauman merimuseon “Merenkulkijat poikkeusoloissa” -näyttelyyn sekä Rauman museon laivanvarustajan kotiin, Marelaan.
 
Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan täällä: https://www.lyyti.fi/reg/merihistorianpaivat niin toimitamme sinulle osallistumisohjeet ja -linkin lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.

 

Share