Porkkalan kenttätyöleiri

Leiri pidetään tuttuun tapaan Porkkalassa 2.-10.7. Leiri noudattelee pitkälle viime vuotista kaavaa, paitsi että tukeudumme merivartioaseman laituriin joka yö => mukaan pääsee aamuisin ennen klo 9:00 ja pois viimeistään 20:00. Yöpyminen tapahtuu seurojen tukialuksissa: Dekossa, Maijassa tai Stellassa.

Leirin tehtävät jakaantuvat useammalle eri hylylle kuten viime vuonnakin ja pitävät sisällään niin puiston rakentamista kuin hylkyjen kuvaamista ja ajoitusnäytteiden ottoa. Leiripäivät voi suoraan kirjata NAS-suorituksiksi part 1/2/3 vaiheessa.

Ilmoittautuminen päättyy 27.6.2021. mutta paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leirin kustannukset osallistujille ovat 30€ per kokonainen leiripäivä, sisältäen majoituksen, ruoan, paineilman ja sähköä valojen/kameroiden lataamiseen.

Vakuutusten ja vastuiden takia leiriläisten pitää liittyä seuran jäseniksi (liittymis- ja jäsenmaksu yht. 40€) mutta jos jäsenyys rupeaa leirin jälkeen ahdistamaan, niin seurasta voi erota ilman kustannuksia.

Leirille saapuminen joko omatoimisesti Porkkalan Merisatamaan (Porkkala Marin) tai leirin tukialuksilla Helsingistä, Espoosta tai Jussarön suunnasta. Leirillä on myös media/vierailupäivä torstaina 7.7.2021 jos haluat tulla tutustumaan toimintaan vain päiväksi. Ota silloin (kuten muissakin kysymyksissä) yhteyttä leirin projektipäällikköön: Markku Luoto (Puh. 0408449511, puheenjohtaja@mas.fi) niin sovitaan aikatauluista.

Ilmoittautuminen: MAS 2021 kenttätyöleirille vain ja ainoastaan nettilomakkeella: https://www.mas.fi/fi/kesa2022ilmo

Suunnittelukoukset: seuraava keskiviikkona 18.5. klo 18:00 Skattan Skönessä tai verkossa: Click here to join the meeting

Share