Porkkalan kenttätyöleiri

Leiri pidetään tuttuun tapaan Porkkalassa 2.-10.7. Leiri noudattelee pitkälle viime vuotista kaavaa, paitsi että tukeudumme Porkkalan Lähteelän laituriin joka yö => mukaan pääsee aamuisin ennen klo 9:00 ja pois viimeistään 20:00. Yöpyminen tapahtuu seurojen tukialuksissa: Dekossa, Maijassa tai Stellassa - toki telttaillakin saa :-) Leirin media- ja vierailupäivä on torstaina 7.7.2022 josta lisätietoja täällä.

Leirin tehtävät jakaantuvat useammalle eri hylylle kuten viime vuonnakin ja pitävät sisällään niin puiston rakentamista kuin hylkyjen kuvaamista ja ajoitusnäytteiden ottoa. Myös tykkien merkintöjen selvittämistä ja ejektoripumpun käyttökoulutusta harjoitellaan meriarkeologin ohjauksessa jos kelit sallivat.  Leiripäivät voi suoraan kirjata NAS-suorituksiksi part 1/2/3 vaiheessa.

Ilmoittautuminen päättyy 29.6.2022. mutta paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leirin kustannukset osallistujille ovat 35€ per kokonainen leiripäivä, sisältäen majoituksen, ruoan, paineilman ja sähköä valojen/kameroiden lataamiseen.

Koronan takia on itsestään selvää, että leirille voivat osallistua vain täysin oireettomat ja altistumattomat henkilöt. Vakuutusten ja vastuiden takia leiriläisten pitää liittyä seuran jäseniksi (liittymis- ja jäsenmaksu yht. 40€) mutta jos jäsenyys rupeaa leirin jälkeen ahdistamaan, niin seurasta voi erota ilman kustannuksia - leirimaksut toki peritään.

Leirille saapuminen joko omatoimisesti Porkkalan Lähteelään tai leirin tukialuksilla Helsingistä, Espoosta tai Jussarön suunnasta. Leirillä on myös media/vierailupäivä torstaina 7.7.2022 jos haluat tulla tutustumaan toimintaan vain päiväksi. Ota silloin (kuten muissakin kysymyksissä) yhteyttä leirin projektipäällikköön: Markku Luoto (Puh. 0408449511, puheenjohtaja@mas.fi) niin sovitaan aikatauluista.

Ilmoittautuminen media- ja vierailupäivään: https://mas.fi/fi/ajankohtaista/tapahtumat/media-ja-vierailupaiva

Infotilaisuus osallistujille: torstaina 30.6. klo 18:00 verkossa: Click here to join the meeting

 

Tehtävälista: tbd-tiistai

Osallistujat ja vastuuuhenkilöt: tbd-maanantai

Leirikirjeet:  tbd-kohta

Leirin Signal-ryhmä: https://signal.group/#CjQKIAKkhgkOS8NjbGQ8lBPR2Orxh6OVaXa9OUGWHcdIimulEhCovHSAgZ9JEHXUrCMEZWHw

tai lue alla oleva QR-koodi matkapuhelimellasi:

 

Share