Saaristomeren tutkimusmatka

Saaristomeren tutkimusmatka sään sallimille kohteille kuvaamaan ja mallintamaan hylkyjä.

Viimevuotiseen tapaan lähdemme toukokuun viimeisenä viikonloppuna 27.5.-30.5. tutkimusmatkalle Saaristomerelle kuvaamaan hylkyjä ja ottamaan niistä ajoitusnäytteitä uudella, mobiilimmalla kairauskalustolla.

Primääri tavoite on saada Borstö1 hylyn 3D-mallin fotogrammetrinen kuvaus valmiiksi, muut tavoitteet määräytyvät kelin mukaan.

Kuljetusjärjestelyistä lisää myöhemmin kun tiedämme tarkemmin mitä aluksia ja missä satamissa meillä on käytössä. Jos olet tai voisit olla lähdössä (apu)veneellä - kerro siitä ilmoittautumisessasi.

Ilmoittauminen on päättynyt ja matkan valmistelu on siirretty osallistujien signalryhmään.

HUOM. Kuten viimevuosien leireillä ja tutkimusmatkoilla on ollut tapana, myös kaikki tälle tutkimusmatkalle osallistuvat sitoutuvat jakamaan kaiken kuvaamansa kuva- ja videomateriaalin Museoviraston ja MAS:n kanssa vapaasti julkaistavaksi ns. Creative Commons -lisenssillä. Samoin osallistujat sitoutuvat esiintymään tutkimusmatkalla kuvatuissa valokuva ja videomateriaalissa. Luonnollisesti kaikki sitoutuvat noudattamaan alusten päälliköiden ja vastaavan arkeologin ohjeita. Tietenkin kaikki osallistujat ovat täysin oireettomia ja testattuja. 

 

Share