IKUWA7-konferenssi Suomessa

 

IKUWA7 - MERIARKEOLOGIAN  MAAILMANKONFERENSSI  HELSINGISSÄ  6.-10. 6. 2022.

Kuten kaikki koronasta kärsineet ovat toivottavasti jo kuulleet, niin IKUWA7 järjestetään vihdoinkin! Konferenssin piti alun perin olla jo 2020, edellisen oltua Australiassa 2016. Normaalisti konferenssi noudattaa neljän vuoden sykliä - kuten olympialaisetkin,  mutta koronan takia tähän tuli pari vuotta lisää. Seuramme on konferenssin päävastuullinen järjestäjä, mutta Helsingin yliopisto mahdollistaa sitä merkittävästi antamalla tilat käyttöömme ja Museovirastokin tukee järjestelyjä henkilöresursseilla. Konferenssissa on yli 100 mielenkiintoista esitystä vedenalaisen arkeologian eri osa-alueilta ja mahdollisuus keskustella alan kansainvälisten asiantuntijoiden kanssa mm. posterien äärellä. Konferenssin ohjelma löytyy täältä.

Koko konferenssin hinta on 210-270€, mutta sinne myydään ovelta myös 60€ päivälippuja (korttimaksut, MobilePay tai PayPal), joka oikeuttaa osallistumaan kaikkiin yhden päivän aikana pidettyihin luentoihin.

Lisäksi tapahtumaan tarvitaan puolen tusinaa vapaaehtoista lippu&lounaspalkalla joko koko viikoksi tai päiväksi kerrallaan. Ota yhteyttä VPJ Vesa Saariseen (email) jos ehdit mukaan auttamaan.

Konferenssiin liittyy myös retkiä ja tutustumisia, joissa saattaa olla vielä tilaa. Niitä kannattaa kuikuilla täältä ja koko tapahtuman kotisivut ovat täällä.

Tämä on aika monelle meistä "once in a lifetime" -tilaisuus nähdä kaikki maailman meriarkeologit kerralla, joten suosittelen lämpimästi osallistumista jos vain suinkin mahdollista.

Konferenssin mediaportaali löytyy täältä: https://mas.fi/ikuwa7media

Share