Liity jäseneksi

Suomen meriarkeologisen seuran jäsenyys on avoin kaikille, mutta pakollinen seuran toimintaan osallistuville vastuuvakuutuksemme takia. Seuran toiminta on aktiivista sukellusseurojen, Sukeltajaliiton sekä Yliopistojen että Museoviraston ja muiden viranomaisten välisen yhteistoiminnan edistämistä vedenalaisen kulttuuriperintömme saavutettavuuden, tukimuksen ja suojelun saroilla.

Hyvään porukkaan on helppo liittyä ja uudet jäsenet ovat aina tervetulleita myös luottamustehtäviin, joita on tarjolla runsaasti niin sukeltamisen, tutkimuksen kuin sosiaalisenkin toiminnan saroilla. Seuran jäsenenä voit osallistua tutkimusmatkoillemme ja kenttätyöleireillemme sekä joka toinen vuosi järjestettäville Merihistorianpäiville. Aktiivijäsenistömme keskustelee seuran Signal-ryhmässä ja sähköpostiakin kulkee tiedotteiden ja jäsenkirjeiden muodossa noin joka toinen kuukausi. Erilaista toimintaa on vähintään kuukausittain.

Seuran hallitus käsittelee jäsenhakemukset ja jäseneksi hyväksytyn liittymismaksu on 20 euroa. Tämän lisäksi uudelle jäsenelle tulee liittymisvuoden vuosimaksu. Vuonna 2022 henkilöjäsenen vuosimaksu on 20 euroa ja yhteisöjäsenen vuosimaksu on 100 euroa. Seuraan on myös mahdollista liittyä kannattajajäseneksi, jolloin vuosimaksu on 1000 euroa.

 

Jäsenhakemus

Jäsentiedot

Muut tiedot

Jäseneltä ei vaadita meriarkeologian koulutusta eikä sukellustaitoja, mutta jos haluat kertoa niistä, se auttaa toimintamme suunnittelussa.

Henkilötietojen käsittely

Suomen meriarkeologinen seura ry kerää ja rekisteröi jäsentiedot yhdistyksen säännöissä kuvatun toiminnan ylläpitämiseksi. Jäsenrekisteriä ylläpitää yhdistyksen rahastonhoitaja, joka voi tarvittaessa luovuttaa tietoja hallituksen jäsenten käyttöön ainoastaan yhdistyksen toimintaan liittyen. Jäsen voi tarkistuttaa omat jäsenrekisteriin kirjatut tietonsa. Jäsenen erottua yhdistyksestä säännöissä mainitulla tavalla poistaa yhdistys jäsentiedot rekisteristä ilman erillistä pyyntöä.

Image CAPTCHA
Syötä kuvan merkit.